FAQ

FAQ. Veel gestelde vragen.

Waarom zijn jullie Bh’s zo goedkoop? Is de kwaliteit niet goed?

Nee hoor, de kwaliteit is zelfs heel goed te noemen. Een Bh of welk product dan ook wordt duurder gemaakt door de kosten die er in gestopt worden. Zo kiezen sommige bedrijven ervoor om hun eigen merk erop te zetten. Hiervoor moeten ze dan eerst weer kaartjes laten drukken en die dan één voor één bevestigen aan de Bh of product.
Ook kiezen sommige ondernemingen ervoor om hun product of Bh te promoten met reclames. Deze reclames kosten veel geld en moeten terugverdiend worden door de Bh of het product duurder te verkopen.
Op deze webshop zie je geen fotomodellen die de lingerie showen. Deze fotomodellen moeten normaal ook betaald worden voor hun werkzaamheden en ook die kosten moeten terugverdiend worden via het product of Bh.
Je kunt per product er voor kiezen om hiervoor een speciale verpakking te laten maken. Op de verpakking kun je een foto zetten van het product. Het spreekt voor zich dat dit duurder is dan het product te verpakken in een nette zak. Wij verzenden onze goedkopere producten netjes maar niet in een dure verpakking.
Wij maken ook geen gebruik van tussen handelaren die er ook nog iets op moeten verdienen. In al deze factoren zit het prijsverschil.

Kloppen de maten die in jullie webshop staan?

Ja, die kloppen echt. Daar zijn wij heel secuur mee. Wij meten alles na conform de nationale maten standaard. Bij twijfel laten we het door iemand passen die de maat heeft van de kleding. Als het niet precies klopt, dan vermelden we dat bij onze omschrijving. Zoals bijvoorbeeld valt kleiner uit.
Niemand is er bij gebaat als u iets koopt dat te klein of te groot is.
Indien u ooit iets bij ons koopt, zouden wij het fijn vinden om u opnieuw als klant te mogen begroeten. Dit kunnen wij niet waarmaken als u ontevreden zou zijn over uw aankoop.

Waarom hebben jullie verschillende verzendkosten?

De verzendkosten worden bepaald door de afmetingen van het product. Indien het door de brievenbus past, kunnen wij het goedkoper verzenden.
De meeste jurkjes van de bekende merken zitten allemaal verpakt in een doos die 4cm hoog is. Deze passen niet door de brievenbus. (een brievenbus gaat tot 3cm hoogte).
Ook een BH past niet door de brievenbus. Daarom bieden wij ook bundels aan zodat u kunt kopen met een korting maar ook omdat u op die manier maar 1x de verzendkosten hoeft te betalen. U betaald dan per pakket en daar passen veel meer producten in; zonde om daar geen gebruik van te maken.
Bij bestellingen vanaf 60,- is de verzending gratis.